Цветна София и тази пролет пред НДК

0

Цветна София и тази пролет пред НДКПролетните дни са времето, в което столичани могат да се разходят из центъра и да се позабавляват, през изминалия уикенд със Спортна панорама, а през цялата седмица от 23 до 29 април и с изложението “Цветна София”.

Слънчевото топло време е прекрасна възможност да отделите няколко часа, особено ако сте сред любителите на цветя. Ако пък не сте, никога не е късно да станете. Пространството около фонтаните за поредна година е мястото, където можете да намерите стайни растения, цветя за градината, керамични съдове и украси, както и всичко необходимо за отглеждането на цветя. Можете да получите съвети от професионалисти за това как да се грижите за вашите растения и да разберете кои са най-подходящите цветя за конкретните условия, с които разполагате у дома. Ще откриете както традиционни видове, така и по-екзотични растения, които все пак могат да оцелеят в домашни условия.

Дори и да не искате да пазарувате, разходете се до НДК. Освен директни продажби на растения, на изложението ще има и щандове на озеленителни фирми, от които спокойно можете да “откраднете” някоя и друга интересна идея за подредбата на дома и градината.

щу Цветовете, особено в комбинация със слънце, фонтани и приятни температури, са най-ефикасното средство срепролетна умора. Ето още една причина да включите Цветна София в списъка с местата, където да се разходите. Толкова много цветя на едно място, заедно със забавни градински украси няма начин да не подействат добре на настроението ви, независимо колко тежък е денят в работата, университета или училището.

Добави коментар