Вземи думата!

Това е Гласът на Млада София! Спрели сме се на това име не с цел да всяваме някаква вражда тип – софиянци vs провинциалисти. Просто чисто физически нямаме възможност да отразяваме случващото се в цялата страна (засега). София, както и останалите части на страната си има своя чар. Ако някъде това е историята, местните занаяти или запазения фолклор, то в София това е младежката култура, която се формира през последните години.

Точно това искаме да отразим и ние и за тази цел имаме нужда от вас – читателите и приятелите на Млада София. Ако сте забелязали, нашият скромен сайт има претенцията да бъде трибуна за хората от новото поколение. За тази цел сме създали и рубриката, която в момента четете. Гласът на Млада София е мястото където можете да си изплачете болката, да споделите за ваш проблем или просто да пофилософствате.

Чувствайте се поканени да споделяте вашите материали, като използвате бланката За Контакт в горния ляв ъгъл на сайта. Не се ограничавайте само в текстове. Винаги може да ни пращате забавни (а защо не и сериозни) снимки, видео, буркани… хъм … добре де буркани може би няма да минат от там. Но мисля, че разбрахте идеята.

Вашият материал ще излезе публикуван с вашето име под него и ще се разпространява по този начин.