За Нас

Млада София не нито сайт за всеки човек и нито всичко под слънцето.

Млада София не е обективен и безпристрастен сайт. Ние ще си казваме мнението по всевъзможни въпроси свързани с живота на младите хора в столицата, както си искаме и когато си искаме. Ще се радваме да открием както съмишленици, така и хора готови да отстояват със зъби и нокти противоположни на нас мнения.

Млада София не е новинарски сайт. Може и да пропуснем някоя злободневна клюка или интрига, ако не я сметнем за интересна. Но ние сме актуален сайт – никой проблем, пред който сме изправени няма да бъде подминат.

Ние сме тук за да ви покажем лицата на Млада София – хората, които един ден ще оформят новият му облик. Да поговорим честно и откровено за проблемите ни с образованието и бъдещата ни реализация. Да споделим какво е новото и интересно в града и къде можете да го откриете. Да се забавляваме заедно с вас и да действаме срещу глупостите, които се случват наоколо

И не на последно място по важност – да дадем трибуна на  гласът на Млада София – на активните и интересните,на младите по сърце и душа,на хората със собствено мнение и самочувствието да го защитят. Ако и вие сте се припознали в горните редове – то това е и вашият сайт.

Тъй като скромността се проявява, когато нямаш други качества – смея да твърдя, че екипът ни се състои от точно такива хора.

Редактори:
Йордан Карапенчев
Евелина Дончева