Зодиите и любовта: Какво трябва да знаете за съвместимостта на зодиакалните знаци

0

Любовта е постоянно развиващо се пътуване и това никога не е по-очевидно, отколкото когато сравнявате възприятията за любовта от едно поколение до друго. Но въпреки че любовта винаги ще си остане загадка, има много неща, които можете да научите за себе си и за потенциалния си партньор, като погледнете зодиакалните си знаци. Съвместимостта на зодиакалните знаци играе огромна роля при запознанствата – особено ако искате да намерите онзи специален човек, с когото да прекарате остатъка от живота си. В тази статия ще разгледаме значението на всеки зодиакален знак и какви връзки са склонни да имат въз основа на уникалните им характеристики, както и на съвместимостта им с други знаци.

Овен

Овенът е първият знак на зодиака и мнозина вярват, че те са най-съвместими с други Овни. Въпреки че има много страхотни двойки, основани на знака, важно е да се разбере, че никоя връзка никога няма да бъде перфектна. Дори да има части, в които всеки от вас е изключително съвместим, ще има и области на предизвикателства. Това е част от това, което прави една връзка толкова интересна. Въпреки това Овенът е огнен знак, което означава, че те са склонни да бъдат страстни и авантюристични хора. Те са спонтанни и импулсивни, въпреки че имат и силна нужда от независимост. Ако искате да се срещате с Овен, ще трябва да сте човек, който наистина може да бъде сам за себе си. Те са хора, които наистина ценят своята индивидуалност над всичко останало.

Телец

Телецът е фиксиран знак, което означава, че те са много приземени и практични. Те са хора, които обичат да остават в зоната си на комфорт и обикновено не са толкова авантюристични, колкото другите зодиакални знаци. Склонността им да бъдат по-сериозни от другите зодиакални знаци ги прави отлични партньори. Те са верни и лоялни и често имат силна нужда от стабилност и семейство. Това ги прави фантастични дългосрочни партньори. Макар че се справят чудесно с дългосрочните ангажименти, те невинаги са най-подходящи за краткосрочни връзки. Те са склонни да се отварят много бавно и трудно експериментират с нови неща в ранните етапи на запознанството.

Близнаци

Близнаците са променлив въздушен знак, което означава, че те са много адаптивни и обичат да научават нови неща. Те са изключително любопитни хора, които се радват на разнообразието и промените. Ако в живота ви има Близнаци, трябва да имате предвид, че те винаги ще изследват нови неща и може лесно да се отегчат. Тази нужда от нови преживявания е причината Близнаците често да не се смятат за най-добрия зодиакален знак за връзки. Въпреки това една здрава връзка с Близнаци е нещо прекрасно. Те са склонни да бъдат много отворени и да приемат всички хора – независимо от това кои са и откъде идват. Освен това те са много креативни хора, които обичат да опитват нови артистични дейности и идеи.

Рак

Ракът е воден знак, което означава, че те са много чувствителни хора. Те също така често са много загрижени за чувствата на хората около тях, което означава, че са чудесни партньори. Въпреки че естествената чувствителност на Раците може да ги направи чудесни приятели, тя ги прави ужасни за краткосрочни връзки. Ако в живота ви има Рак, вероятно ще забележите постоянната му нужда да бъде емоционално свързан и в контакт с околните. Това означава, че вероятно никога няма да имате наистина случайна връзка с Рак. Това е както положителен, така и отрицателен момент. Положително е, защото те винаги ще бъдат до вас и ще искат да бъдат близо до вас. Може да бъде и отрицателно, ако не искате да сте толкова често близо до някого, колкото Ракът иска да бъде.

Лъв

Лъвът е огнен знак, което означава, че те са интензивни, страстни хора, които се радват на внимание и възхищение. Те притежават естествена харизма, която им позволява да ръководят и да впечатляват другите. Това ги прави фантастични за краткотрайни връзки, но ги прави лош избор за дългосрочни отношения. Лъвът често изпитва трудности да се обвърже с един човек за дълъг период от време. Това се дължи на нуждата им от внимание и възхищение. Те често искат да се преместят към нещо ново и вълнуващо, вместо да се задържат на едно място твърде дълго. Ако искате да се срещате с Лъв, трябва да разберете, че те са прекрасни за диво и забавно пътуване, но не са най-добрите за дългосрочно обвързване.

Дева

Девата е мутабилен земен знак, което означава, че те са практични и аналитични мислители, които процъфтяват благодарение на вниманието към детайлите. Те често са перфекционисти и искат всичко да е на мястото си. Това може да ги направи чудесни дългосрочни партньори, но също така означава, че те не винаги са най-забавните или спонтанни хора. Често са много критични към себе си и към другите, което ги прави отлични партньори, които постоянно се стремят към съвършенство във всичко – но също така може да доведе до по-висока степен на самокритичност и по-ниска самооценка. Ако искате да се срещате с Дева, трябва да разберете, че в началото е вероятно те да бъдат много самокритични. Те трябва да знаят, че ги обичате такива, каквито са – а не такива, каквито биха могли да бъдат, ако се опитат.

Везни

Везни е земен знак, което означава, че те са много здраво стъпили на земята хора, които са склонни да се радват на стабилност в живота си. Те често са спокойни и сдържани, което ги прави чудесни за дългосрочни връзки – но не винаги са най-добрите за краткосрочни връзки. Въпреки че се радват на вълнения, те обичат да ги получават в малки дози. Твърде многото наведнъж ги кара да се чувстват сякаш са разхвърляни в твърде много посоки и в резултат на това е вероятно да се чувстват стресирани и претоварени. Везните са отлични партньори за дългосрочни връзки заради желанието си за стабилност и постоянство. Те не обичат да бъдат дърпани в прекалено много посоки и предпочитат да имат време да обмислят нещата, преди да вземат решение.

Скорпион

Скорпионът е воден знак, което означава, че те са много страстни и интензивни хора. Те често имат силна нужда от контрол, макар че невинаги го осъзнават. Ако искате да се срещате със Скорпион, трябва да разберете, че те имат силна нужда да контролират. Когато са във връзка, те искат да са тези, които командват. Ако искате да се срещате със Скорпион, трябва да не се притеснявате да бъдете в положение, в което партньорът ви казва какво да правите и кога да го правите. Макар че това може да е добре за някои връзки, за други може да е катастрофално.

Стрелец

Стрелецът е въздушен знак, което означава, че той търси приключения и нови преживявания. Те са откриватели, които се радват на нови предизвикателства и често са много идеалистични хора, които искат да променят света. Ако в живота ви има Стрелец, можете да очаквате, че той ще бъде пълен с енергия и вълнение за нови проекти и идеи – но и с краткотрайно внимание. Стрелецът често не е знак, който е подходящ за дългосрочни връзки. Въпреки че са прекрасни хора в живота ви, те често не искат да се задържат на едно място твърде дълго. Ако искате да се срещате със Стрелец, трябва да сте подготвени за връзка, която е изпълнена с енергия и вълнение, но и с промени и сътресения.

Козирок

Козирог е въздушен знак, което означава, че те постоянно търсят нови предизвикателства и преживявания. Те никога не са доволни от сегашното си положение и винаги търсят следващата цел, която да покорят. Ако искате да се срещате с Козирог, трябва да разберете, че те никога няма да се задоволят да се задържат на едно място твърде дълго. Козирог почти винаги е в движение и те са най-щастливи, когато постоянно се движат и постигат нови цели. Това не е знак, който е подходящ за дългосрочни връзки, въпреки че могат да бъдат фантастични краткосрочни партньори. Ако искате да се срещате с Козирог, трябва да разберете, че никога няма да бъдете във връзка, в която нещата са спокойни и прости.

Водолей

Водолеят е въздушен знак, което означава, че те процъфтяват от нови преживявания и винаги се стремят да научат нещо ново. Често им е трудно да се задържат твърде дълго на едно място и предпочитат постоянно да изследват нови неща. Ако искате да се срещате с Водолей, трябва да разберете, че той вероятно ще се отегчи от вас, ако се опитвате да останете на едно място твърде дълго. Въпреки това Водолеите често се борят с намирането на подходящ дългосрочен партньор. Те са изключително придирчиви по отношение на това с кого искат да се срещат и често им е трудно да намерят човек, който да отговаря на всичките им стандарти.

Източник: https://happy-woman.bg/category/horoskop/

Добави коментар