За Свети Валентин и останалите дни

0

За Свети Валентин и останалите дниДнес, 14 февруари, отбелязваме Денят на влюбените- Свети Валентин. Според мен обаче няма нужда от специален ден, за да се празнува любовта- всеки ден е подходящ. И тъй като любовта често има нужда от доказателства, които не е казано, че трябва да са големи или пък материални, ще ви дам няколко идеи, които лично мен биха ме зарадвали, а мисля, че и много други хора ще се съгласят с мен.

-съобщение/sms с нещо мило– дори и просто “Обичам те” или “Искам да те видя” са знак, че мислите за любимия и не сте го забравили- по-ценно е от всеки подарък и прави чудеса с настроението

-шоколад/цветна близалка– не само за жените, но и за мъжете- всеки би се зарадвал, особено ако е в лошо настроение. А дори и да не е, сладката изненада ще го накара да се почувства специален.

-бележка/картичка– сутрин на възглавницата, в джоба на якето, изпратена в неочакван момент- посланието няма значение, дори и да е просто “Мисля за теб” важна е изненадата- да покажете на любимия, че мислите за него, независимо, че не сте физически заедно в момента.

-разходка до някой друг град– за един ден, за една вечер- няма значение, важното е да е изненада. И като казвам разходка, имам предвид не да плащате всички разходи, а да дадете идеята- да покажете на любимия, че времето заедно е приятно и искате да споделите с него емоцията, която носи едно пътуване.

-снежен човек- сега е идеалният момент- заведете любимия в парка и заедно си направете един- усещането е неповторимо.

-колаж от общи снимки– направете го и го качете във фейсбук или  го пратете по e-mail на любимия

-телефонно обаждане– просто така, без повод

-целувка- нежна и продължителна, със затворени очи и нежно прегърнати, като по филмите, независимо, че може би по принцип не се целувате точно така

Всичко, което изброих го знаете прис всички положения, но все пак не съм сигурна, че го прилагате. А е хубаво- особено ако и двамата си подаряват таки  малки жестове, ежедневно, тези и всички други малки неща, които сближават точно вас и вашия партньор. Изберете това, на което държите и двамата и го правете за него често, непрекъснато даже, но в различни моменти- така, че да е неочаквано. Не на Свети Валентин, а в останалите дни.

Добави коментар