За ефективното учене

0

Изпитната сесия е един от най-стресиращите моменти за по-голямата част от студентите. Напълно нормално е всеки от нас да иска да научи необходимото му за даден изпит възможно най-бързо, но и като за възможно най-висока оценка. Но когато за три дни например имаме да се справим с материал от 200-300, а понякога и повече страници, никак не е лесно да постигнем едновременно бързина и висок резултат.

Вероятно до този извод стигат всички студенти в един момент от следването си. И тогава започваме да се чудим как точно да подобрим ситуацията така, че да не се натоварваме толкова много. Trainer.bg са готови да ни предложат тяхното решение на проблема.

Техники за ефективно учене ще бъдат представени на девети януари от 15 до 16 часа в зала 407 на първи корпус на НБУ. Семинарът се провежда със съдействието на Студентския съвет на НБУ. Целта му е да разберем как използвайки собствените си таланти и с малко самодисциплина можем да научаваме вместо просто да учим.

А ако това ви е интересно, на място можете да получите информация и за последващия едномесечен курс по ефективно учене на trainer.bg.

Става дума само за един час, така че нищо не губите. Събитието е отворено, със свободен вход. И е една възможност да се преборим със закостенялата система за учене, която средното образование 12 години ни налага.

Добави коментар