Над 700 представители на технологични гиганти идват за Webit CEE в София

0

computerНад 700 представители на най-големите рекламодатели от региона, технологични и стартиращи компании и медии купиха своя билет за Webit CEE.  

Събитието се провежда на 9 април в Sofia Event Center, Paradise Mall.

Местата са ограничени, но регистрацията е все още отворена, вероятно още само няколко дни.

Тази година на събитието в София ще има лектори от: Google, Sociomantic, Intel Capital, Phizer, Httpool, VivaKi, Fashion days, IBM, DropBox, EarlyBird, P&G, MSLGROUP и др.

Сред основните акценти са: Mobile, Multi screen, Finance, Payments, RTB, Startup, Advertising, FMCG, Insurance, Communications, PR, Storytelling, Social, adwords, Facebook, Innovation, eCommerce, Programmatic, Wearable.

Директорът на Intel Capital за EMEA и EURIT директорът multi channel маркетинг на гиганта Phizer ще представят визиите на компаниите си за развитието на wearable технологиите и Big Data и ефекта им върху маркетинг и технологичната индустрия, здравеопазването, фармацията и живота на хората.

Programmatic и Big Data и респективно ефективността на дигиталния маркетинг и реклама ще бъдат горещи теми и в презентациите и дискусионните панели на регионалните директори на едни от най-големите глобални компании.

Webit CEE открива и нова сцена и събитие за StartUp екосистемата и предприемачите от региона – Leaders Summit – с DropBox, Shazam, EarlyBird, StartUp Wize Guy Accelarator, Teres Capital и успешни стартиращи компании и предприемачи от региона.

Специална сесия с участието на успешни дами от региона ще коментира мястото на жените в технологичната индустрия.

На Webit ще бъдат представени успехите на изключителния екип на pCloud.com – компания, основана в България, която вече има над 600 хил. потребители от цял свят.

 

Добави коментар