Весела Коледа и щастлива нова година!

0

Весела Коледа и щастлива нова година!

Отново е Коледа, а до края на 2011 остават броени дни. Това е особено време от годината- с много празнична украса, призиви за благотворителност и мъничко тъга. Това е време за събиране на рода и семейството, за даване и получаване на любов, за засвидетелстване на внимание, за равносметка и планове.

Това е моментът, в който всички си разменят пожелания- кое от кое по-хубави, по-оригинални или изобщо по-… независимо какви. Това е и моментът, в който ние- екипът на Млада София, да се присъединим към вашите приятели с нашето пожелание.

Желаем на всички вас преди всичко здраве- без него нищо не е същото, любов- тя не се купува с пари, пари- за всичко, което се продава, упоритост- за да преследвате неуморно мечтите си!

И, разбира се, да продължавате да четете Млада София, а защо не и да започнете да споделяте по-активно с нас нещата, които ви вълнуват.

За Новата година си пожелайте повече, отколкото за старата- повече усмивки, повече щастие, повече от всичко и си обещайте да взимате всичко, което ви се дава и да давате всичко на тези, които го заслужават!

Весела Коледа и щастлива Нова година!

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар