Вдъхновение: 6 съвета за декорация на офис с малък бюджет

0
офис декорация

Ако възможностите ви са ограничени, не е никак лесно да обзаведете и декорирате офиса си. Трудно е да бъдете в крак с най-новите тенденции, без да похарчите голяма сума пари. И ако имате голям бюджет за тази цел, винаги можете да потърсите услугите на професионалистите.

Работата е там, че особено в началото на всеки бизнес средствата за обзавеждане и декорация на работното пространство не са неограничени. А хубавата новина е, че не е необходимо да изхарчите цяло състояние, за да създадете впечатляваща атмосфера в офиса.

1. Твърде много е твърде много

Помислете какъв дизайн трябва да има вашият офис. На каква цветова схема ще заложите? Кой е стилът, който отговаря на точно на вашите нужди и възможности?

Не е задължително да претрупате офиса с декорация в желанието си той да не изглежда студено и неприветливо място. По-важно е декорацията ви да създава правилната атмосфера, да говори за това, с което се занимавате, а защо не и да отправя закачка към клиентите.

Изберете подходящи офис консумативи в един и същи стил. Комбинирайте с колекционерски предмет, който е свързан с вашата дейност.

2. Вашият комфорт е приоритет

За да изпълнявате работните си ангажименти с настроение и ентусиазъм, комфортът е от съществено значение. Заобиколете се само с най-важните неща, които са полезни и ви правят щастливи. Избягвайте предмети, които само ще събират прах в офиса и ще ви създават ангажименти.

3. Потърсете вдъхновение

Мечтаете ли за екзотична почивка на някой пустинен остров, или може би за къща на плажа?

Мечтите са хубаво нещо, особено ако ви вдъхновяват да давате най-доброто от себе си в офиса. Затворете очи и визуализирайте идеалния си живот. След това свържете представата си за него с някое изображение и го поставете на видно място на бюрото си. Всеки път, когато сте отегчени и уморени, гледката на нещо любимо ще ви напомня защо сте там и каква ви е целта.

4. Нека офиса ви говори сам за себе си

Искате ли да направите чудесно първо впечатление на вашите клиенти, когато влязат в офиса ви?

Ако оставите своя почерк в декорацията на работното ви пространство, клиентите ви ще забележат вашата креативност. Важното е да няма нищо прекалено и претрупано.

5. Една семейна снимка е достатъчна

Създайте лично пространство, което да стимулира вашата креативност. Офисът е мястото, където прекарвате дълги часове и е хубаво да имате източници на положителна енергия. Доказано е, че снимките на любимите хора действат положително по време на дългия работен ден. Само не прекалявайте със семейните фотоси.

6. Растенията са достъпна декорация

Растенията са не само евтина декорация, но също така ще помогнат на вашите служители да бъдат по-концентрирани и производителни.

Не сте сигурни какви растения да изберете?

Тези растения не изискват много грижи и внимание:

  • Алое;
  • Кактус;
  • Сансевиерия;
  • Красула;
  • Драконов бръшлян;
  • Филодендрон;
  • Лимонов балсам.

Разбира се, не е нужно да се ограничавате до саксийни растения. Вертикалните растителни стени или живите стени са много популярни в офисите и определено изглеждат невероятно.

Това ви е твърде сложно?

Тогава може да изберете и изкуствени цветя, стига да ги аранжирате оригинално.

Още идеи и съвети за декорация вижте на Decorbox.bg

Добави коментар