Вълшебно розово – как да го носите със стил

0

Розовото е наистина вълшебен цвят, той подхожда на жена на всяка възраст, никога не излиза от мода и създава невероятно стилни образи в красиви комбинации. Ще ви покажем как да намерите идеалния си розов нюанс и с какво да го съчетаете.

Как да съчетаем розовото

Розовото се съчетава добре с бяло, със зелени тонове, с лилави тонове. Но можете да комбинирате и розово с розово – вие самите ще се изненадате колко изискани и стилни ще изглеждате. 

1. Розово и розово: елегантен монохромен

Тоалет в тон с няколко нюанса на розово вече привлича вниманието. Монохромните визии в розови тонове изглеждат смели и елегантни. Просто изберете розовите си нюанси според естествения тип цвят.

2. Руж и орхидея

Към нюансите на руж и орхидея можете да изберете такива придавки, че заедно да създадат както ултра елегантен външен вид, така и ултра екстравагантен. Например, съчетавайки розово с бяло, сиво или черно, получавате красиво класическо облекло. В съчетание със сребърни или златни елементи, розовото ще придобие нотка на празничност. Лилаво, червено или маслинено зелено ще придадат на розовия необичаен екстравагантен вид.

3. Розово вино и стрък ревен

Топлите тонове на розе и стъбло на ревен стават фантастично елегантни, когато се съчетаят с нежни тонове на природата и земята, като каменно сиво. Също така цветът на маслото, зелето, бордото е идеално съчетан с тях. Получават се много изискани изображения.

4. Розово фламинго и тофи

Вкусният тофи е не само ласкателен за небцето ни, но и за очите ни, особено когато е съчетан с по-тъмни тонове като еспресо, розово фламинго или бордо. В такива комбинации тофи и фламинго разкриват елегантната си страна. Не по-малко интересни композиции се получават от комбинации от вкусно розово със сочно манго.

5. Корал и ягода

Сияещи корали и сочни ягоди се съчетават добре с по-деликатни нюанси на розово или пикантни като червен пипер или канела. Екстравагантната комбинация от корал със зелево зелено или тъмно лилаво спира дъха. А пастелно жълтото, съчетано с топли розови тонове, създава истински пролетен бум.

Източник: e-alexandra.com

Добави коментар