В Европа с Интеграл

0

В Европа с ИнтегралВ хотел Хилтън на 3 и 4 декември тази година ще се проведе поредното изложение на агенция Интеграл за средни училища в Европа. През двата дни ще можете да се срещнете с представители на най-елитните гимназии на стария континент, за да зададете своите въпроси към тях.

Ще бъдат застъпени както държавните, така и частните училища, ще се запознаете с учебни заведения-пансиони, както и с такива, които не предлагат тази услуга. Информация за таксите в различните гимназии ще ви бъде дадена веднага, а можете да обсъдите с представителите им и възможностите за отстъпки и стипендии.

Ако имате нужда да помислите след като се запознаете с условията на различните учебни заведения и държави, то няма нужда да се притеснявате, че ще забравите важни детайли от разговорите. Всяка информация е придружена с много рекламни материали, визитки и други възможности за личен контакт. Освен това, по време на личния разговор с представителите на гимназиите важните неща се отбелязват старателно, като след това вкъщи спокойно можете да помислите над съответните бележки.

Тези изложения са не само за учениците, които искат да завършат средното си образование в чужбина и техните родители. Те дават много полезна информация и на другите, които имат нужда просто от сравнение, или пък просто обмислят някое европейско училище като хипотетична възможност. За тях Интеграл също подготвят рекламни и информационни материали. На входа на изложението обикновено се предлага анкета а няколко въпроса, които помагат на хората от агенцията да се ориентират във вашите нужди. Можете да посочите и име и мейл-адрес за контакт, така че да получавате информация, свързана с вашите изисквания в момента, в който тя стане достъпна.

На този тип изложения можете да попитате и за т.нар. „езикови ваканции“, които също са част от предложенията на европейските средни училища.

Да посетите едно такова изложение не отнема много време. Но получавате ценна информация, независимо дали след това ще я използвате или не. Дори и да не я оползотворите след това, ще се порадвате на внимание и отношение, което у нас за съжаление е рядко явление. Така че, при всички случаи си заслужава.

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар