Трябва да се обличате така, че да се харесвате себе си и чак тогава на другите

0

На какво обръщате внимание при избора си на рокля? Много хора се опитват да вземат такива дрехи, с които да не изпъкват. Но има и такива, които купуват дрехите, които им харесват. И именно последните превръщат гардероба си в последен писък на модата, образувайки ярки стилове и комбинации. Нека да видим най-интересните макси модни комбинации.


Стилен и модерен външен вид


Лаконичен черен ансамбъл се състои от права пола с цепка отстрани и свободен, но не широк пуловер с широка яка с ниска стойка. Този семпъл ансамбъл се допълва от модерни обувки – ботуши с квадратни връхчета с високи връзки. И така, че видът ви в тъмни цветове да не изглежда мрачен, то бива допълнен с ярки декорации – жълта брошка и обеци. Последният щрих са очила с жълти лещи.

Много необичаен ще бъде стилът с черен панталон и кафяв джъмпер, допълващ се от много необичайна жилетка, плетена от кафява прежда с конци с различна дебелина, поради което плетената материя наподобява текстура от букле. Кафяви ботуши с квадратни пръсти допълват визията.


Може да постигнете хубав външен вид в бели и бежови цветове. Бежовите панталони е добре да са комбинирани с бял пуловер. За този комплект може да изберете бежово ватирано яке с бели ботуши с черни подметки.

Монохромната визия в бяло ще бъде елегантна и много ефектна. За създаване на ансамбъла може да изберете тесни панталони, плетен пуловер с гладка текстура и класическо палто.

Добре биха ви стояли и черни панталони, свободни в горната си част и стесняващи се до долния ръб на краката, носени в комплект със суичър с ярък дъгов принт. Ансамбълът се допълва от оранжево яке с изрязани ръкави и заоблена яка, стилни лачени ботуши и обемна черна матова кожена чанта


Страхотна комбинация би бил прав сив кадифен панталон, съчетан с ежедневно яке от сатенен плат. Допълваща тази стилна визия с контрастни текстури е бяла тениска с щампа.

Източник: https://album.bg

Добави коментар