Тошо Тошев на гости в УНСС

0

Тошо Тошев на гости в УНССНеотдавна студентският съвет на УНСС обеща на своите колеги срещи с Тошо Тошев и Мартин Карбовски. Емблематичните български журналисти ще обсъждат със студентите проблемите на свободата на словото и медиите, а за присъствате не е задължително да сте възпитаник на УНСС- всички, които имат интерес, са поканени.

Първата от тези дискусии- с Тошо Тошев, ще се състои на 23 февруари в УНСС. Темата е “Свободни ли са медиите днес?”. Г-н Тошев- като главен редактор на вестник “Труд” в продължение на две десетилетия и създател на най-новото попълнение в печатните медии у нас- вестник “Преса”- определено е човек, който ще ви накара да се замислите по въпросите за свободата, словото и връзката между тези две понятия.

По време на събитието ще имате и още една тема за размисъл- за политиката и политиците на днешния ден. Ще бъде представена книгата на Тошо Тошев, носеща провокативното заглавие “Лъжата…Бойко, Георги и други негодници”, в която авторът разказва за онова, което е научил по време на разговорите си с български политици.

Така че срещата обещава да бъде едно от много интересните събития на месец февруари. Дали  е било така, ще се радвам да споделите с нас, след като сте я посетили.

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар