Световно образование в София

0

На 4 и 5 февруари 2011 в столичния хотел “Хилтън” ще се проваде за 21 пореден път образователния панаир “Световно образование”. Организатор отново е Интеграл.

Кандидат-студентите и техните родители ще могат да поговорят с представители на престижни европейски университети, а предварителното записване ще им помогне да се ориентират по-лесно в обстановката на изложението. Ще могат да получат информация и помощ за различните държави, както и за това как да изберат специалност и конкретен университет. Размерът на таксите и възможностите за финансиране също са част от програмата на панаира.

Новото тази година е приемът на място. За тази програма повече информация ще намерите тук . Тя е както за бакалавърски, така и за магистърски програми.

Дори и да не искате да учите в чужбина, информацията никога не е излишна. Напротив- сравняването на подготовката и начините на преподаване у нас и в Европа е само във ваш плюс. Така ще сте наясно с каква конкуренция ще се сблъскате по-късно в работата по специалността, както и дали изобщо има място за конкуриране.

Добави коментар