Студенти организират парти с благотворителна цел

0

Благотворително парти в подкрепа на „Българската Коледа” ще се проведе на 13-ти декември в клуб „Bedroom” от 19:00 до 23:00 часа. То е инициатива на студентската организация „Маркетинг клуб – София“, сформирана от възпитаници на „Висше училище по застраховане и финанси“ и Българският факултет към Шефийлдския университет, и „Аз съм Човек”.

Средствата от такса вход (10лв.) и всяко допълнително дарение в поставените за целта кутии ще отидат за каузата. Специална дарителска сметка ще бъде открита за всички желаещи да се включат дистанционно, а във фиксиран час по време на събитието гостите ще бъдат призовани да изпратят SMS за „Българската Коледа”.

„Чувстваме се едновременно вдъхновени и отговорни да допринесем за повече положителни емоции и усмивки навръх празниците.“ заявиха главните организатори на събитието.

45-секундно видео, представящо каузата, беше излъчено и за зрителите на  спектакъла „Огънят на Анадола“ в неделя, 8-ми декември.

„Изключително благодарни сме, че срещнахме толкова голяма подкрепа от медийни партньори и спонсори. Желанието на хората да се включат и помогнат ни мотивира още повече.“ добавят амбициозните студенти.

Освен медии и компании организаторите търсят съдействие и от различни музикални изпълнители, които да вземат участие на партито. Вече потвърждение са дали хип хоп формацията Ice Cream и Вяра Атова, също позната като AV. „Чакаме потвърждение от няколко групи, но ще се радваме да срещнем интерес и от други.“

„Маркетинг клуб – София“ организира и допълнителна инициатива  в помощ на Детско онкологично отделение към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Детски хипермаркет ще се включи с щедро дарение под формата на играчки, които ще бъдат раздадени на децата на 26-ти декември.

И двете събития са вдъхновени от мотото: „Нашето днес за тяхното утре“. За повече информация или частни дарения, моля, обадете се на:

Симона – 0899985745

Давид – 0889432649

Стефани – 0897901050

Добави коментар