Сподели книга в Антракт

0

1456741_10200885141998198_300905880_nЗимата вече е тук! Какво по-хубаво от чаша вино и хубава книга на топло, докато навън вали, а температурите падат все повече?

Има и по-хубаво, вярно е. Да се срещнеш с други любители на книгите, на място, където бързо се създават топли отношения и искрени приятелства, а виното- ами то е само една от опциите.

Антракт на Пиротска 3 в София е точно твоето място, ако обичаш да четеш и искаш да споделиш любимо четиво с някого. Донеси книга, която искаш другите да прочетат и остави в нея послание защо искаш това да се случи. Вземи друга и прочети посланието на познат или непознат, сподели гледна точка, познание или просто емоция…

Това събитие е едно от нещата, които искам да реализирам от немалко време. Сега успях, благодарение на факта, че срещнах подкрепа от още хора, които обичат книгите така както и аз самата. Сподели книга в Антракт е първият съвместен проект на Млада София и Антракт, но, силно се надявам, не и последният.

Искрено желая събитието да не е еднократно, а да се превърне в традиция. Бих искала периодично да се срещаме в Антракт, за да споделяме книги и послания, да уважаваме вкусовете на другите, а защо не и да се вдъхновим да прочетем нещо, на което до сега винаги сме казвали категорично не?

Петък, 29.11. 2013, 18.30- Антракт в София. Елате, да изпием по чаша вино и да си направим по един предколеден подарък!

Добави коментар