Първата споделена мрежа за електровелосипеди набира скорост

0

електро велосипедиДо есента всеки може да се качи до Златните мостове с помощта на електровелосипед….

Споделената система за електровелосипеди вече заработи на пълна скорост в София. До 30 октомври всеки, който желае, може да си наеме возило и да премине маршрута от Националния исторически музей до Златните мостове. Към проекта има голям интерес и плановете включват разширяване на зоните на действие, както и включването на още електрически велосипеди.

От столична община смятат, че реализирането на мрежата е една крачка към по-чист въздух, а и подкрепа за съобразения със здравето начин на живот. И тъй като модерните велосипеди не са по джоба на всеки, сега наемането им ще позволи те да бъдат тествани свободно. Таксата за използване е 15 лева на ден, или 10 лева за половин ден.

Любопитни факти за електровелосипедите:

И това е спорт

Заниманието е активна дейност и не може да бъде подценявано, така че ако искате да спортувате, а не сте привърженици на кроса, движете се с електроколело.

За всяко поколение

Младите хора са основната група, която през последните години се изкушава от идеята да кара електрически велосипед. Удобството му обаче вече привлича и съвременни личности от всяко поколение. Децата също ще останат доволни от приключението, което се дава като възможност чрез системата за споделяне в София.

Лесно управление

Няма никаква сложност нито при стартиране, нито при потегляне, важно е само батерията да бъде в отлична форма, тоест да бъде заредена. След това колелото трябва да бъде включено и да тръгнете в посоката, която сте избрали.

Добави коментар