Създайте вдъхновен от природата интериор

0

През последните няколко години тененциите в интериора черпят все повече вдъхновение от природата. От ботанически отпечатъци и шарки с форма на екзотични растения до органични текстури и успокояващи цветове, внасянето на природата в дома е все по-предпочитано. Този стил ще ви дари със страхотното усещане, че се намирате сред природата през цялата година. Този интериор може лесно да се постигне и във вашия дом.

Естествени цветя

Заложете на вази и саксии, пълни с ествени растения. Създайне интериор в спокойни нюанси в не повече от два или три цвята. Това може да са например бяло, зелено и сиво Независимо дали обичате зелени тонове или не, те имат способността да действат релаксиращо и обновяват пространството ви за отдих. От мрачен пастелен или ментов до маслинов или горски мъх, зеленият цвят е изключително устойчива тенденция в интериора напоследък. Какво чакате? Вземете вдъхновение от любимите си растения и актуализирайте вашия декор.

Нови неутрални

Интериорният дизайн се развива в насока на тясна връзка с природата. Дизайнерите залагат все повече на земни цветове и материали в най-чистите им форми. Перфектната основа за интериор, вдъхновен от природата е да смесите и съчетаете различни кремави нюанси с наслоявания с контрастни текстури. Увеличете максимално мекото обзавеждане, за да добавите наистина луксозен „glamour“ фактор във вашия декор. Заложете на тапицерия за мебели от изкуствена кожа, вълна и лен.

Ботанически отпечатъци

Опитайте се да създадете диво усещане, вдъхновено от джунглата с пищни тропически отпечатъци. От деликатни папрати и палми до смели и екзотични модели, можете да направите изявление на стил дори с малко усилия. Смесвайте и съчтавайте допълващи се според вас екзотични отпечатъци, като се придържате към естествената тема, която сте израли и я прадставяте чрез любимите си щампи.

Естествени текстури

Може да комбинирате различни естествени текстури, за да завършите по балансиран начин външния вид. Помислете за довършителни материали от мрамор, камък, дърво, тухли и други. Изберете ръчно изработени крачетата на стоволете или основи за маса с ръчна изработка. Заложете на масичка за книги, плетен стол или друг вид мебел, изработени от върба, ратан или бамбук. Тези текстури на допир се допълват перфектно и ще ви помогнат да се чувствате по-свързани с природата.

Естествени материали

Чудите се кой е най-добрият начин да се насладите на природата? Седнете и се отпуснете. Отлична идея е да се фокусирате върху екологичен и устойчив, нов подход към декорирането на вашия дом. Изберете мебели и обзавеждане от органични материали и създайте във вашия дом приветлива, персонализирана атмосфера и изобилие от характер. Стилът, вдъхновен от красотата на природата е гостоприемен и уникален. Прегърнете го.

Източник: мебели и интериор motti.bg

Добави коментар