Разберете какъв тип герой сте

0

Какъв тип герой стеИскате ли да направите света едно по-добро място за живеене? Случвало ли ви се е да изпитате нужда да помогнете на някого? В навечението на коледните празници ви предлагаме тест, който ще ви помогне да определите ролята, в която бихте представили най-доброто от себе си и действително да бъдете от полза на някоя смислена кауза. По-простичко казано – да видите какъв точно тип герой сте!

Начало – http://museumofsolidarity.eu/bg/solidarity-test-bg/

Тестът е част от мащабен европейски проект, в който участват шест държави – Сърбия, Унгария, Полша, Македония, Албания и България. Името му е „Да празнуваме солидарността”, а крайната цел – да изследва поведението на хората, когато другите имат нужда от тях, както и да поощри желанието за съпричастност между всички в ситуации на нужда. Няма значение дали говорим за наводнения, земетресения, жертви на война или хора с увреждания. Партьор на проекта от българска страна е „Мулти култи колектив”.

Тук вашият глас наистина е важен. Попълването на тестът е бързо и приятно, а тези отделени 5 минути от живота ви ще са вашият принос към това да помогнем на света и хората в него да бъдат по-добри и да знаят, че към тях винаги ще има протегната ръка.

Проектът е съфинансиран от ЕС чрез Програма „Европа за гражданите”.

Добави коментар