Работилницата на Дядо Коледа

0

Идва време да изберем подаръци за най-близките си- Коледа наближава. Всяка година обаче търсенето на оригинален и едновременно с това на поносима цена подарък, който да е и практичен, и красив, става все по-трудно. Магазините предлагат много изкушения, на някои от тях се мъдри етикет Hand made, но доколко той отразява произхода на предметите понякога е спорно.

Аз обаче ще ви предложа едно вълшебно решение за всички проблеми с коледното пазаруване, които изброих току-що. Ще ви поканя на един прекрасен коледен базар, който ще се проведе на 16 декември- неделя, във Fusion studio  в Младост, на булевард Александър Малинов 38. Организатори на събитието са хората от Организацията на пациентите с ревматологични заболявания,а  средствата от продадените предмети ще помогнат на хора с такива заболявания да провеждат рехабилитация, която е изключително важна за тях.

От 10.30 до 18.30 в неделя ще имате възможност да закупите ръчно изработени коледни картички, фигурки, бижута, плетени шалове и чанти. Всички премети са изработени от хора с ревматологични заболявания и техни приятели, включително и професионалисти в областта на изкуството. За най-ранобудните ще има и още една приятна изненада- малките грации от Fusion kids ще ги поздравят с два танца.

Очаква ви един ден, изпълнен с усмивки и добро настроение. Ще се запознаете с изключително позитивни хора, ще можете едновременно да изберете подарък за близките си и да подадете ръка на хората с ревматологични заболявания. Обещавам, че ще бъде един страхотен ден. Заповядайте да му се порадваме заедно!

Скоро на страниците на Млада София: идеи за ръчно изработена коледна украса.

Добави коментар