Пролетен базар на книгата 2012″

0

От днес, 29 май, до неделя- 3 юни, НДК отваря за вас Пролетен базар на книгата. На третия етаж ще бъдат разположени щандовете на над 80 издателства- за всеки вкус по нещо интересно. В рамките на базара ще има и културна програма, а за втори път ще гостува Фъргъл Тобин- президентът на Федерацията на европейските издатели.

Сред най-интересните гости на форума ще бъде Хорхе Букай, който ще представи новата си книга и ще се срещне с българските си почитатели в деня на откриването на изложението. “Пътят на сълзите” е най-новият негов роман, който у нас се чете благодарение на ИК “Хермес”. Лично аз бих ви препоръчала да се срещнете с него, независимо дали го харесвате или не- рядко се среща комбинацията от психотерапевт и писател в едно, а в конкретния случай тя е особено интересна.

С или без Хорхе Букай, винаги е удоволствие да отделите поне половин-един час от своя ден, за да го прекарате сред книгите. Независимо дали предпочитате любовни романи, трилъри, фентъзи, ужаси или готварски книги, ще намерите по нещо за всеки вкус. И за всеки джоб- по време на изложението издателствата предлагат пакетни промоции и сериозни намаления от цените. Така че, използвайте първия от доста време насам слънчев ден  или пък част от уикенда, за да се разходите до НДК. Няма да е загубено време.

Добави коментар