Произведено в България

1

Малко по-късно в сравнение с друга година, изложение Произведено в България в София все пак ще има. Освен датата, местоположението му също е променено- вместо в НДК то ще се проведе в зала „Универсиада“ между 3 и 11 декември.

За причините за преместването можем само да гадаем, но те не са особено важни, поне според мен. Вместо в излишни размисли, спокойно бихме могли да прекараме времето си в разглеждане на стоките, а защо не и в подготвяне на някой и друг коледен подарък.

Традиционно, по време на базара българските производители предлагат своите стоки на по-ниски цени отколкото в търговската мрежа, а има и специални промоции само за изложението. Ако го посетите в послените два дни можете спокойно да се възползвате и от някои допълнителни намаления, които просизводителите решават да направят. Минусът на това чакане обаче може да е че стоката, която вие искате, се е свършила или пък че конкретният производител си е тръгнал вече.

Произведено в България обикновено предлага изобилие от дрехи- мъжки, дамски и детски, бельо- отново за всички, както и спално, козметика, обувки, чанти и други кожени изделия… Общо взето, предлага се всичко за всеки. Неприятното е, че понякога в опит да се следват тенденциите стоката може да се окаже еднотипна.

Независимо от това обаче изложението е едно приятно място за разходка през уикенда.Има нещо особено приятно в това човек да си загуби няколко часа обикаляйки щандовете вместо да стои на студено навун или пред телевизора вкъщи. А обикновено тези разходки завършват и с покупка, поне малка, която обаче подобрява настроението за този, а и за следващите дни.

Надявам се, че Произведено в България ще намери място в програмата ви за уикенда. Не закъснявайте- изложението ще  бъде отворено само седмица.

1 коментар

  1. Доста рядко виждам на закупена стока да пише, че е произведено в България и ако случайно попадна на такъв етикет започвам да се чудя, вместо да е обратното, би трябвало да сме свикнали с наши си качествени изделия.Това, че за причините за преместването можем само да гадаем, но те не са особено важни, така е. Вместо в излишни размисли, спокойно бихме могли да прекараме времето си в разглеждане на стоките, а защо не и в подготвяне на някой и друг коледен подарък.Точно сега е момента да се купят подаръци ако все още не сме.Тази година реших да купя всичко още в началото на месеца та дори и са опаковани повечето и са под елхата, че в последният момент е доста притеснително.

Добави коментар