Прищявка или необходимост: Как покупката на дамски смарт часовник ще промени ежедневието ви

0
дамски смарт часовник

Малкият компютър на ръката ви ще ви достави не само радост, но и редица полезни функционалности  

Вие сте динамична млада дама, която обича да общува? Или имате деца, съчетавайки отглеждането им с работните си ангажименти? На който и фронт да се намирате, не бихте искали нито да ограничите социалния си живот, нито да се лишите от предимствата на съвременните технологии.

През последните години една придобивка се оказа особено търсена, а покупката й изглежда все по-наложителна, ако и това все още да се смята за модерна прищявка. Не, със сигурност тя не е само за активните представители на силния пол и всяка притежателка на дамски смарт часовник е открила многобройните му полезни функционалности.

Чрез безжична свързаност към смартфона вие може да управлявате съобщенията си, чатовете, имейлите и дори да приемате входящи обаждания, ако моделът го позволява. Това е малкият компютър на ръката ви, който може да промени тотално ежедневието ви.

Повечето предложения на пазара са снабдени с вградени сензори за сърдечен ритъм, барометър, акселерометър. Някои могат да работят и с помощта на самостоятелна връзка към интернет, без да са скачени с мобилния телефон. Това позволява и безконтактни разплащания, което е още един плюс в натоварения и забързан делник.

Днес дизайнът на смарт часовниците е изискан, фин и елегантен, като по-спортните вариации също са на разположение за дамите, които имат афинитет към тях.

Има различни фактори, които ще ви бъдат ориентир при конкретния избор, но основният се свежда до това дали да се спрете на базов модел или на такъв с допълнителни екстри.

Бюджетните предложения също играят ролята на аксесоари, но не всички разполагат с тъчскрийн опции. Може да постъпват известия само за обаждания, имейли и текстови съобщения, а менютата да се управляват с бутони. Ако това ви е достатъчно и осигурява очакваните удобства, няма основателни доводи да търсите по-висока летва.

При по-луксозните часовници вие може да получите възможност за гласови команди, следене на физическата дейност, вграден GPS, осъществяване на разговори, тъчскрийн дисплей.

Съвместимостта е друг съществен детайл, на който е препоръчително да обърнете внимание. Някои умни устройства могат да работят с всички модели смартфони, докато други – не. Така стоят нещата при Apple Watch, който се свързва единствено с iPhone, докато смарт часовниците с Android операционна система позволяват по-голяма свобода при съчетаването.

Животът на батерията може да е известно предизвикателство, защото тя се изтощава сравнително бързо, макар някои модели да успяват да изкарат дори няколко дни с едно зареждане.

Всичко зависи от индивидуалните ви предпочитания и потребности, като не забравяте, че смарт часовникът автоматично ще се превърне в част от цялостната ви визия. Разгледайте офертите от Gizmo.bg, за да изберете своето бижу и мултифункционален помощник в ежедневието.

Добави коментар