Пияни преподаватели в СУ взривиха нета – Видео

1

Понякога е разбираемо, когато студентите попаднали в София прекалят с алкохола… Да приемем, че на тези години е нормално човек да прави такива неща.

Но някак си нещата стават твърде странни, когато прекаляващите се окажат преподаватели. И особено когато вместо да си пият в някоя кръчма или по домашному, като нормални хора, те окупират зала в Ректората на СУ и започват – по техните думи –  “матине”.

Хубаво е имената на тези колоси на мисълта и науката да се знаят от обществото – това са проф. Драгомир Драганов и ръководителят на катедрата по археология проф. д-р Костадин Рабаджиев. Двамата изтъкнати професори се наливат с водка “Back in USSR”. Много тематично…

Екипът на Млада София не знае какво повече да каже по този въпрос. Споделете вашето мнение в коментарите… ако не се ужасите твърде много.

1 коментар

  1. Дам това онези дни беше доста сериозен проблем, но ми направи впечатление че се разискваше повече дали трябва да бъдат снимани преподавателите от учениците си, а не това, че те пият едно пред деца, едно на работното си място, хора които би трябвало да бъдат за пример.Няма лошо нека когато се приберат или когато излезнат вечерта да правят каквото поискат там никой няма да им брои чашките но не и в унверситетите.Както и вие пишете…’ някак си нещата стават твърде странни, когато прекаляващите се окажат преподаватели. И особено когато вместо да си пият в някоя кръчма или по домашному, като нормални хора, те окупират зала в Ректората на СУ и започват – по техните думи – „матине„…..’ но има доста посериозни проблеми в държавата ни сега.

Добави коментар