Лидерите в онлайн хазарта идват за изложение в София през ноември, 2019

0
онлайн хазарт

От години нашата столица става все по-атрактивна за инвеститори в сферата на развлекателния бизнес от цял свят. Точно затова през последното десетилетие София е домакин на все повече фестивали и събития, свързани с услугите в тази сфера. И тъй като условията за хазарт в родината са изключително благоприятни, ивента BEGE е естественото продължение на тази зараждаща се икономическа традиция.

На 20-ти и 21-ви ноември, 2019-та година в столицата ще се проведе изложението Balkan Entertainment & Gaming Expo, известно с абревиатурата BEGE. Събитието цели да събере на едно място най-големите компании, които се занимават с форми на онлайн хазарт, както и да ги срещне с родни фирми в сектора. Но преди да ви разкажем за тазгодишния евент, че ви запознаем с целта и историята на проекта.

BEGE стартира през 2008-ма година, като тогава основната цел на изложението е не само да събере възможно най-много представители на компаниите за онлайн залагане на едно място, но и да запознае българските посетители с работата на съответните фирми. Оттогава събитието набира все повече популярност и всяка година участниците стават все повече. Съвсем спокойно може да се каже, че целта на организаторите от 2008-ма година да създадат семинар за онлайн хазарт от международен мащаб е постигната.

Тази година ще се проведе единадесетата поред среща на лидерите в онлайн хазарта. Сред поканените гости са представители на най-известните компании за залагания чрез интернет платформи в Европа, както и видни български имена от бранша. В трите предвидени за ивента зали в Интер Експо център посетителите ще имат възможност да се запознаят с услугите на фирмите-участници, както и да разберат повече за самото събитие. Сред българските участници ще има представители на повечето онлайн платформи за хазарт. Повече информация за тези сайтове за залагане можете да намерите в Бетенеми, където ще прочетете истински ревюта и оценки за въпросните платформи. На събитието са поканени както големите имена в бизнеса, така и по-малки компании, които желаят да разширят дейността си.

Една от целите не BEGE е да се представят алтернативни или иновативни възможности за съвместен бизнес със световните и европейски фирми. Изложението дава свобода на участниците не само да презентират своите продукти и да сключат нови договори помежду си, но и да осъществят директен контакт в приятелска бизнес атмосфера. До момента организаторите очакват за ивента да пристигнат представители на повече от 80 компании, а посетителите да са повече от пет хиляди.

Организаторите отправят официална покана към всички български инвеститори и представители на родни компании да вземат активно участие в изложението, тъй като всички участници ще имат възможността да представят продуктите си през именити личности в бранша. Събитието гарантира разнообразието от методи, чрез които участниците могат да презентират своята дейност, както и възможности за осъществяване на контакт с други представители.

До момента събитието е посетено от представители на множество фирми от държави като Великобритания, САЩ, Испания, Германия, Китай и много други. Между имената на фирмите-участници се открояват тези на Casino Technology, Euro Games Technology, BET3000, IBA Entertainment и др. Сред основните спонсори на евента са някои от най-големите компании в сферата на бизнес и финансовите новини, както и международни компании, отразяващи новостите в сферата на хазарта.

За съжаление до момента организаторите на събитието са посочили единствено мястото и датата на BEGE. Предишната година вратите на изложението отварят в 11 часа и затварят в 18 ч. За тези, които имат интерес, скоро събитието ще бъде отворено за предварително записване, което става онлайн или на място. Подробности относно това също липсват, но в най-скоро време ще бъдат добавени в официалната страница на BEGE expo.

Какво обаче ще постигне BEGE за родните онлайн казина и техните потребители? Разбира се, този въпрос ще остане без отговор до самия край на събитието, но със сигурност можем да кажем, че подобен тип срещи допринасят както за подобряване на този тип развлечение, така и за сигурността и развитието на познатите ти платформи. Едно е сигурно – събитието BEGE е задължителна част от бизнес календара на всеки собственик или представител на онлайн платформа за залагания, който иска да е в крак с най-новите технологии и възможности на пазара.

Добави коментар