Обувки? Да, моля!

0

Обувки? Да, моля!“Дайте на едно момиче правилните обувки и тя ще завладее света”- приблизително тази мисъл е споделила Мерилин Монро преди доста голямо количество години, но днес тя е също толкова валидна. И не, няма да говодим за Маноло Бланик- не съм негова почитателка. Ще си говорим за обувки за танци.

Но това не е сайт нито за танци, нито за танцьори- специализиран или с предимство. Естествено, че е така, но пък обувките за танци не е задължително да се използват само в залата. Glow shoes могат да бъдат с еднакъв успех обички за танци, за сватба, кръщене, коктейл или каквото и да е събитие, което изисква от вас едновременно елегантност и възможност да прекарате много време на крак.

Защо казвам това? На всеки от нас, най-добре ще ме разберат дамите, му се е случвало да е длъжен да присъства на дадено събитие, понякога му е приятно, понякога не. Това събитие обаче има определен дрескод и, имаме желание или не, се налага да се примирим с непривичен тоалет и обувки. И тук на помощ идват Glow shoes- имате възможност да избирате от над 170 модела обувки. Фактът, че те са създадени за танци, означава, че са възможно най-леки и най-близо до естествените извивки на крака така че дори и най-дългото и бурно парти да бъде удоволствие. А второто и, според мен по-важно, предимство е, че всеки чифт се прави по поръчка, точно за конкретния крак- избирате модел, ток, дебелина, височина и размер и знаете, че това са вашите уникални обувки.

Сватба, абитуриентски или абсолвентски бал, фирмено парти- можете да ги носите навсякъде. А нека все пак не забравяме и залата за танци.

Модели и цени може да откриете тук: http://glow-shoes.com/

Добави коментар