Образование в чужбина

1

Образование в чужбинаВсе повече млади хора търсят качествено образование в чужбина- дали това е показател за нивото на обучението у нас, оставям на вас да прецените. Факт е обаче, че студентите и кандидат- студентите имат нужда от помощ, за да изберат къде точно да учат.

Търсенето на информация не отнема толкова много време, ако посетите някое от изложенията, които се организират в големите градове у нас. Едно от тях ще се проведе утре- на 08.10.2012 в хотел “Радисън” в столицата. През целия ден всички, които се интересуват от възможностите за образование в чужбина ще могат да се срещнат с представители на средни и висши училища. Ще научите повече за начина на прием, специалностите и възможностите за настаняване на младежите. Ще можете също така да сравните и таксите на различните гимназии и университети, както и да преценят какви са бъдещите възможности за успешна реализация.

Ако имате желание да получавате информация за други подобни изложения или имате въпроси, които изискват повече време и внимание, за да бъдат изяснени, домакините от Дарби ще ви помогнат. С представители на агенцията можете да разговаряте както на място в хотел “Радисън”  утре, както и в офисите им в София и други големи градове на страната.

Информация за следващи изложения за образование у нас и в чужбина очаквайте и тук, на страниците на Млада София.

Моля, гласувайте!
Сподели

1 коментар

  1. Неприятно е че почти 80% от завършващите средно образование искат да се обучават в чужбина или чужди институции дистанционно.

    Напълно ги разбирам и не ги виня. Въпросът е че не се прави нищо по въпроса да се задържат. У нас ВУЗ-те масово изнемогват от различни разходи и са на ръба на оцеляването.

    Разбира се за хаоса в образованието и неадекватната законова рамка и мизерното заплащане, което един новоизлюпен специалист може да получи у нас!

    И в допълнение след като се завърши средно образование изведнъж ставаш длъжник на НАП за осигуровки?! Ти още не знаеш къде се намираш а си длъжник на държавата?! Само заради това е напълно оправдано да не остават у нас среднистите а да търсят образование в чужбина, както и реализация!

Добави коментар