Образование без граници

0

Образование без границиИзложението “Образование без граници” ще се проведе отново в София, в НДК от 16 до 18 март 2012. Във форума ще вземат участие университети от три континента. Освен най-добрите европейски висши училища, бъдещите студенти ще се срещнат с представители на университети от САЩ, Русия и Индия.

Сред партньорите на форума са Столична община, БНТ и БНР. Регистрация за участие в изложението може да направите онлайн на www.edu-fair.eu . На официалния сайт на събитието можете да намерите подробна информация за програмата и изложителите.

Важното за подобни форуми е че на едно масто се събират университети от България и от чужбина. Така сравняването на бакалавърските и магистърските програми, както и на учебните планове и възможностите за бъдеща реализация е много по-реално и много по-лесно кандидат-студентите могат да преценят кой е най-подходящият вариант за тях или да изберат комбинации от типа на бакалавър в България-магистър в чужбина.

Наличието на всичката необходима информация на едно място спестява много време и нерви на бъдещите студенти, а много често и на техните родители. Така че организирането на подобни форуми би могло да се случва и повече от два пъти в годината- ще бъде в пъти по-полезно за всички.

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар