Нов вид хлебарка откриха в Студентски град!

1

Нов вид хлебарка откриха в Студентски град!

Неизвестни учени от столичния квартал „Студентски град” са изобретили нов вид хлеабрка, съобщи радио „Смърф”. По НЕ!потвърдена информация откритието е направено от студенти в  блок номер 14, където популацията на хлебарките е достатъчно голяма, че експерименти с отделните екземпляри да не причинят изчезването и.

Новия вид хлебарка се нарича „Марамухтуву” и е създаден за да предпазва от останалите видове хлебарки. Марамухтуву се храни с прах за пране, а може и да бъде зареждана с електричество със специално пригодените си щепсели, намиращи се на левия и крак, ако нямате пари за прах.

Интересът към новия вид хлебарка вече е огромен, и всеки иска да има поне по една в общежитието си, въпреки че тя често е бъркана с обикновените хлебарки и убивана на място с крак или прекомерни количества одеклон. В тези случаи липасата на Марамухтуву се забелязва едва след няколко дни, защото купчинката прах за пране в купичката за хранене не намалява. След това потребителите се връщат и купуват повече хлебарки след което осъзнават, че те също са противни и започват да се издават странни звуци.

Оказва се обаче, че новите хлебарки са изключително умни и се крият на неподозирани до сега места, като кутии от прах за пране където обикновено умират от преяждане или в различни видове наргилета, където след употреба на опиум придобиват странен синкав цвят.

Очаква се в бъдеще, за потребителите, които не разполагат с прах за пране, на пазара да бъдат пуснати енергоспестяващи хлебарки и дори хлебарки със слънчеви батерии.

Taзи информация шокираща информация, заляла родното интернет пространство идва от популярния що-годе-новинарски сайт НЕ!Новините и по-конкретно от техния репортер от мястото на събитието – Richo.

Това обаче едва ли може да промени нейната достоверност, защото нашите колеги от nenovinite.com са послвично акуратни в отразяването на живия живот. Ако сте имали нервите да цъкнете тук и да прочетете всичко това, значи  може да разгледате и другите материали на НЕ!Новините и да се позабавлявате.

 

1 коментар

  1. Ако са и по-малко гнусни новите хлебарки направо ще са рай и ще са най-търсения домашен любимец! Това животно няма изтребване каквото и да правиш все извира от някъде. Не случайно е обявено за най-издръжливото животно, щом може да понесе и радиация… ще ни надживее определено!

Добави коментар