Немски коледен базар отново в София

0

Отново е време за коледно настроение и по този повод първият коледен базар в столицата е вече факт. За втора поредна година се организира Немски коледен базар, този път пред Народния театър “Иван Вазов” и в Бизнес парк- София едновременно.

Наравно с ръчно изработените коледни украшения и бижута, коледното настроение се допълва от ароматен пунш, греяно вино и традиционни немски коледни сладкиши. Ако пък огладнеете много, може да похапнете и апетитни вурстчета.

Специално за най-малките посетители на базара организаторите са предвидили забавления като куклен театър и срещи с Дядо Коледа. Наред с това имаме възможност и да участваме в благотворителни инициативи за деца в неравностойно положение.

Ароматът на подправки, ябълки и канела се разнася от дървените къщички и до 23 декември ще ви приканва да отделите няколко минути, за да се потопите в атмосферата. Макар и на малка площ, тук определено витае коледният дух, а най-хубавото е, че “тук” в случая е не едно, а цели две места за почти цял месец. Дори и да не пазарувате, изпийте чаша пунш с приятели и забравете за всичко останало. Все пак скоро е Коледа.

Добави коментар