Най-добрите тоалетни за баня за малки пространства

0

Ако търсите най-добрите тоалетни за баня за малки пространства, вероятно се стремите да спестите колкото се може повече място. В най-малките бани може да ви се струва, че има най-малкото от всичко – от вани до мивки и дори тоалетни. При наличието на толкова много различни варианти за малки пространства може да се окаже трудно да се намери такъв, който да се побере във вашата баня, без да се чувствате претрупани. За щастие, имаме всички вътрешни съвети за това как да откриете идеалния тоалет за вашата баня. Прочетете за нашия списък с трите най-добри тоалетни за малки пространства и съвети за това къде да ги намерите:

Проверете измерванията преди покупка

Когато пазарувате най-добрите тоалетни за малки пространства, не забравяйте да направите измервания на пространството, където планирате да инсталирате тоалетната. Така ще се уверите, че новата ви тоалетна ще пасне на пространството, с което разполагате. Можете също така да проверите размерите на настоящата си тоалетна, за да гарантирате директна замяна. Това може да е полезно, ако работите с по-старо помещение, което сега може да няма същия стандартен размер.

Ъглови тоалетни

Ако разполагате с много малка баня, ъгловата тоалетна може да ви спести много място. Ъгловите тоалетни са проектирани така, че да се поставят до стената в ъгъла на помещението и могат да ви спестят до 6 квадратни метра площ. Въпреки че тези тоалетни са чудесни за пестене на място, те може да не са най-добрият избор, ако в дома ви има малки деца или домашни любимци. Тези тоалетни обикновено не са толкова здрави, колкото другите тоалетни, така че могат да представляват опасност за безопасността на децата или домашните любимци, които може да не разбират, че трябва да стоят далеч от тях.

U-образна тоалетна

Ако искате тоалетна, която спестява място и изглежда чудесно, U-образната тоалетна може да е най-добрият вариант. Тази тоалетна е проектирана така, че да прилича на обикновена, но в средата се извива навътре, за да се побере на едно ниво със стената. Тези тоалетни пасват идеално в малки бани и могат да ви спестят много квадратни метри пространство. Единственият недостатък на тези тоалетни е, че те обикновено не се предлагат с тоалетна седалка. Това означава, че ще трябва да намерите своя собствена тоалетна седалка или да закупите нова, която да съответства на новата ви тоалетна.

Тоалетни за стенен монтаж

Стенните тоалетни са чудесен избор за малки бани, тъй като не заемат никакво място на пода, тъй като се монтират директно на стената, което ви осигурява повече пространство. Тези модели са чудесен вариант, ако искате да спестите място в банята си, но имайте предвид, че тези тоалетни могат да бъдат по-скъпи от другите модели.

Ако търсите най-добрите тоалетни за баня за малки пространства, ще откриете, че има много възможности за вас и със сигурност ще намерите най-добрата тоалетна за малко пространство.

Добави коментар