Наближават националните дни на кариерата

0

Наближават националните дни на кариерата

“Национални дни на кариерата” е форум за студентски стаж и кариера, провеждан в големите университетски центрове в цялата страна от 2002 г. Тази година форумът ще се проведе за 11-ти път. Събитието ще се състои в седем града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас.

В София събитието ще се състои на 12 и 13ти март в зала 8 на НДК. Във времето преди „Национални дни на кариерата” се провеждат специализирани „работилници” (уъркшопи) със студенти и млади специалисти, по време на които те получават съвети от специалистите на JobTiger за успешно кандидатстване за работа и подготовка за участието си във форума – избор на компания и длъжност, написване на автобиография и мотивационно писмо, поведение по време на интервю и т.н.

Организаторите гарантират участието на водещи български и международни компании от всички сектори на бизнеса – финансови институции и банки, компании в сферата на ИТ и телекомуникации, правни, търговски фирми, индустриални производители, консултантски фирми, структури на държавната администрация.

Това е най-големият форум за студентски стаж и кариера, който се провежда на национално ниво. През годините в „Национални дни на кариерата” са участвали 450 компании и са минали над 138 000 посетители. Нестле България АД е генерален спонсор на събитието за девета поредна година.

Ето и кратка програма на на събитията по градове:

13 – 14 Март 2012 София „Арена Армеец София”, Тренировъчна зала
19 Март 2012 Варна Фестивален и конгресен център
21 Март 2012 Велико Търново Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
26 Март 2012 Русе Русенски университет „Ангел Кънчев”
28 Март 2012 Свищов Стопанска Академия „Д.А. Ценов”
2 Април 2012 Пловдив Пловдивски Панаир, Конгресен Център
4 Април 2012 Бургас Бургаски свободен университет

Добави коментар