Модерни летни рокли

0
летни рокли

Лятото е все още в разгара си! А именно лятото е сезонът, през който всяка жена иска да се чувства прекрасно и секси в кожата си. За отличното самочувствие на дамите винаги идват на помощ модерните летни рокли. С тяхното разнообразие и ефирност могат да накарат всяка жена да бъде неотразима и привлекателна.

С екпертите от Ladybook.bg обсъдихме основните аспекти на модерната лятна рокля:

Дължината на лятната рокля.

В зависимост от стила ви и повода, вариантите за избор са три – къса, със средна дължина или дълга. Късите летни рокли са подходящи за тези от вас, които притежават стройна и изваяна фигура. Могат да се носят както в ежедневието, така и при по-изискани поводи. Изобилието от модели предлага както прилепнали по тялото рокли, така и рокли с разкрояващ се край – тип камбанка.

Летните рокли със средна дължина, от друга страна, биха подхождали за официален повод или на бизнес дамите в офиса. Дългото е винаги на мода и определено променя излъчването на всяка дама.

Разбира се, с лекота можете да откриете правилната дълга лятна рокля според повода, за който ви трябва. Свободни или прилепнали, тези рокли придават лекота и ефирност на човека, който ги носи. Освен това имат способността визуално да издължават фигурата.

Следва да обърнем внимание на цветовете.

Лятото е свеж сезон и носи със себе си позитивност и хубава енергия. За това ви съветваме ако има как да изключите черния цвят от гардероба си. Нека черното да присъства само под формата на акцент. За сметка на това заложете на флоралните мотиви. Дълги или къси, роклите с мотиви на цветя са винаги пъстри и биха повишили веднага настроението ви.

Зеленият цвят е изключително подходящ през лятото. Той символизира от една страна спокойствието, а от друга носи в себе си усещане за живот. Не пропускайте да имате поне една зелена лятна рокля е гардероба си.

Не можем да пропуснем и бялото. Класическата бяла рокля е предпочитана и задължителна през летния сезон.

Не се плашете от комбинирането на цветовете. Ако по принцип никога не бихте съчетали оранжев цвят с жълт – сега е момента. Все пак лятото е сезона на експериментите. Експериментирайте и с дрехите си.

Материята на лятната рокля е важно да е лека, удобна и дишаща. Най-подходящи са памук, лен и коприна. Памукът е хипоалергенен и от към удобство осигурява желания комфорт през горещия сезон. Ленът е лек и екологичен. Стои отлично под формата на лятна рокля. Коприната е елегантна и стилна. Модерните копринени летни рокли, независимо дълги или къси, падат страхотно по тялото и придават една изтънчена ефирност.

Добави коментар