Международен панаир на книгата започва в НДК

0

Международен панаир на книгата започва в НДКПоредното издание на Международния панаир на книгата очаква своите посетители в НДК между 4 и 9 декември. От вторник до неделя, от 10 до 20 часа, ще можете да видите на едно място книгите на над 140 български и чуждестранни издателства.

Специален гост на откриването на Панаира ще бъде вицепремиерът на Унгария, а по време на фестивала ще имате възможност да се срещнете и с много унгарски писатели. Програмата предвижда още дискусии, театрален спектакъл и литературно-музикални пърформанси, а някои от издателствата участници в изложението организират по желание на читателите срещи и с български автори.

Само по време на Панаира ще можете да закупите книги на всички издателства с отстъпки от 20%, 30% или 50%, а приятно ще ви изненадат и кошове със заглавия на цена само 5 лева например. Намерете време да поровите в тях, откриват се наистина интересни неща, а и цената определено не е за изпускане. Така за час или два можете да се сдобиете с книги за себе си и за близките си- все пак Коледа не е никак далече.

И тъй като вече е декември и краят на годината е близо, на Панаира на книгата ще имате възможност да си изберете и календари, джобни календарчета и бележници за новата 2013. Очакват ви и много игри и томболи с награди, както и талони за бъдещи отстъпки.

Още за събитията в столицата през декември очаквайте скоро на страниците на Млада София.

 

 

 

Добави коментар