Маскирайте се…като себе си

0

В последните години и у нас стана традиция да отбелязваме Хелоуин с маски, тиквени фенери, костюми и превъплъщения, които в останалите дни от годината трудно можем да си позволим. Магазините са пълни с наполовина страшни, наполовина шеговити украси, домина и всевъзможни други аксесоари, които подтикват и тези, които иначе нямат твърде голямо желание да празнуват да се включат във всеобщия маскарад.

Аз самата нямам нищо против маскирането- нали всеки ден и без това го правим играейки различни социални роли, които понякога ни прилягат, друг път съвсем не…но това е тема на друг разговор. Определено обаче смятам, че е прекрасна идеята да има възможност за отбелязване на Хелоуин и за тези, които искат да празнуват без обаче да са маскирани. Или пък за разнообразие да се маскират като себе си- ако вече не са забравили кои са превъплъщавайки се всеки ден в тези, които не са.

Под мотото “Свалете маските в антракта” се провежда едно от Хелоуин партитата в София. Мястото е Антракт на улица “Пиротска“ 3- едно от най-новите арт- пространства в столицата. Както Млада София вече писа, в заведението можете да видите и изложбата на Деян Янев, а съвсем скоро и на други млади български автори. Освен да се насладите на частица от съвременното българско изкуство, утре- 31.10, от 21 часа ще можете да пийнете по чаша тиквен пунш, да потанцувате и да спечелите награди- изненади. Входът е свободен, а за маска не се налага да мислите- просто бъдете себе си.

Добави коментар