Макси модатата: учим се и се вдъхновяваме от най-добрите модни тенденции!

0

Пухкавите и извити жени, не по-малко от приятелките си с параметри на модели, искат да бъдат в най-добрия си вид и да изглеждат безупречно, независимо от събитието, възрастта или професията им. Затова днес макси модата се развива с бурни темпове и всички горещи тенденции и новости в света на модата започват да се предлагат и в големи размери.

Както сами можете да видите, макси модата има някои тайни и нюанси, които не могат да бъдат пренебрегнати, ако наистина искате да изглеждате перфектно, без значение какво.

Няколкото прости и разбираеми правила, предложени по-долу, ще ви помогнат да създадете стилна визия за пълни жени през този сезон:

  • Изберете красиви нюанси и ярки цветове, за да подчертаете визията си, но просто не прекалявайте.
  • Размерът на нещата трябва да бъде правилно избран – нищо повече, нищо повече. Откажете от неща, които са безформени и широки, както и прилепнали дрехи.
  • Трябва да внимавате с щампите – придържайте се към правилото за “златната среда”, размерът на щампите не трябва да бъде прекалено голям или твърде малък, това важи и за дрехите на райета. Най-добре е да изберете прости и ясни силуети, които ще бъдат печелившата комбинация в случая.
  • Не преследвайте тенденциите и новостите в света на модата, ако те изглеждат не напълно подходящи за вас, по-добре е да изберете това, което ви подхожда лично и ще ви помогне да изглеждате зашеметяващо.

Несъмненият фаворит в гардероба на пухкавите дами ще бъде полата, която може да се носи както в офиса, така и на среща. Най-оптимална ще бъде средната дължина на пола с размер плюс – това може да бъде модел миди. Късите модели също са в тенденция в момента, отваряйки леко коленете, но не и прекалено скъсените модели. Що се отнася до ултра късите мини и макси дължини, по-добре е да се откажете от тях. За топлите периоди свободните и плавни вариации от леки и плаващи платове, отново в дължина миди, както и къси дънкови поли за пълни с  декорация  от копчета, ще бъдат отличен избор.

Източник: maksi-moda.bg

Добави коментар