Летен базар на изкуствата в столицата

0

На 16 юни Sofia live club ще събере на едно място творци от различни области. Базарът на изкуствата ще радва жители и гости на София от 12.30 до 18.30 в неделя.

Бижута от мъниста или полимерна глина, аксесоари, дрехи са само част от всичко, което може да видите на щандовете. Фотография, сладкарство, рисуване, писане също ще ви радват в рамките на деня.

Вземете и децата с вас- организаторите предлагат за тях интересни работилници и обучения в различни занаяти. Над 40 автори в различните области ще бъдат там, за да се срещнат лично с малки и големи любители на изкуствата. Имате цял ден да гледате, да пробвате, да пазарувате или просто да се вдъхновите, избирате вие- според времето и настроението си.

Обикновено такива базари се натоварват с някаква кауза, благотворителност, която натоварва. В случая обаче говорим просто за едно място, където се събират тези, имащи желание да споделят своето творчество с вас и да заредят и себе си, и гостите на базара само и единствено с позитивизъм. Без излишно натоварване.

Какво ще правите в неделя?

Добави коментар