Красотата ще спаси света

0

Красотата ще спаси светаВ последните седмици тема номер едно са протестите в страната- причини, последствия, хипотези, размирици… Факт е обаче, че все пак животът продължава и, както всяка година, има хора, които ще завършат висшето и средното си образование и им се полага да отпразнуват подобаващо това събитие в живота си.

Неизменно, особено за дамите, празникът е свързан и със специален тоалет. Обикалянето по магазините обаче, освен вълнуващо, може да бъде и особено уморително, а нерядко и отчайващо. Ето защо аз ви предлагам да посетите поредното изложение Абитуриенти, което отваря врати днес- на 27.02, и ще продължи до неделя- 03.03. Мястото- музей “Земята и хората” в столицата.

Тук ще откриете събрани на едно място представители на 74 модни къщи от цялата страна и ще имате възможност да разгледате най-новите предложения на дизайнерите. Ако пък не откривате вашия модел, можете да изберете комбинация от елементи от други рокли или пък да се консултирате на място с дизайнерите, които да направят уникален тоалет само и единствено за вашата фигура.

Дори и да не сте абитуриентка или абсолвентка, посетете изложението. Ще се убедите, че снимките, които миналата година обиколиха мрежата и представиха младите дами в крайно неблагоприятна светлина, не представят напълно реално ситуацията. Ще се убедите сами, че има много момичета, които държат на елегантността и приказните  тоалети и че непремерената ексцентричност е по-скоро изключение.

Красотата ще спаси света. И тя е особено важна сега, когато напрежението по улиците е твърде голямо. Защото успокоява и насочва към позитивни мисли.

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар