Колко струва придвижването в града с електрическа тротинетка

0
Електрическа тротинетка

В забързаната лудница на ежедневието все повече хора търсят начин за алтернативен превоз, който да не ги ограничава по нито едни начин, познат на шофьорите на леки автомобили. Животът в малко населено място не винаги е решение. Там със сигурност ще избягате от някои негативи на мегаполисите, но и възможностите ви за реализация ще спаднат прогресивно.

Електрически тротинетки – цена

Тук сумата след като теглите чертата в края на месеца ще ви зарадва. Сами по себе си симпатичните превозни средства не струват много. Зареждането им също няма да ви коства значителни средства. Едно зареждане на батерията ще възлиза между 0.10-0.16лв, а ще може да изминете между 25-80км. Като добавим към тези показатели и достигането на около 40 километра в час, едва ли може да се иска повече.

Без платени зони

Това е най–добрият начин да спестите от паркинг. Вярно, че за час не се изискват много средства, но сумирайки всички плащания на ден и умножавайки по работните дни от седмицата, накрая може да се окаже, бе разходът е сериозен. Тук идва моментът да си спомним колко харчим за гориво. Ако не изпитвате емоцията от шофирането на електрическа лека кола, колкото и да е икономично, всеки автомобил си иска своето.

Съпричастни към опазване на околната среда

Това е другата екстра, на която ще се зарадва природата: без вредни емисии за чист въздух. Дори и да не ви е приоритет, екологичният начин на живот е от значение за всички нас. Само ако можеха повече хора да прозрат огромното значение на дните без автомобили, навярно щяхме да живеем в коренно различна среда.

Лесни за експлоатация и съхранение

Скутерите на ток са изключително добре пригодени за движение в градска среда. Нужно е да спазвате местата предназначени за тяхното използване, като избягвате натоварените пътища. Препоръчителна е и допълнителна защита – използвайте каска, наколенки и други предпазни средства.

При стриктно изпълняване на изискванията за съхранение и употреба, едва ли ще се сблъскате със сериозни проблеми. Лесни за сгъване дори и с една ръка, тротинетките могат да бъдат пренесени навсякъде, без усилие.

Периодично следете живота на батерията и подходящото налягане в гумите, за да сте сигурни, че можете да разчитате на любимото превозно средство. То ще стане ваш неизменен спътник, както по път за работа, така и през дните за релакс и разходка. А дори и да продължите да се доверявате на леката кола, нищо не ви пречи да приютите в багажника й така нужното понякога леко и удобно превозно средство на две колела.

Подробно с техническите характеристики и възможностите на някои от най-търсените модели електрически тротинетки, може да се запознаете на https://promoprice.eu/avto-moto/elektricheski-trotinetki.

Добави коментар