Коледен отчет, извратен секс и весели празници

0

Какво е общото между тези три понятия ли? Знам, на пръв поглед изглежда, че няма нищо, но това е само на пръв поглед.  Ако се замислите обаче, вашият нов любим (надявам се… или поне донякъде интересен) сайт вече навърши един месец.

Това една достолепна възраст, на която вече е крайно време човек (или сайт) да започне да си прави равносметка на свършеното дотук. С огромно удоволствие ви съобщавам, че за този един месец над 3 000 души попаднаха, случайно или не , на нашия скромен проект. Колко от тях избягаха панически след това е трудно да се каже… но пък знаем, че останалите го разлистиха виртуалните страници на Млада София над 6 000 пъти.

Припомням ви, че Млада София не е новинарски сайт, нито претендира за обективност по проблемите, които отразява. Изключително се радваме, когато нашите публикации предизвикват активност и дискусии – у вас – младите и активни хора на България и наши читатели. Станахме свидетели на множество такива – понякога и ожесточени – спорове, както в коментарите на сайта, така и във Фейсбук.

И тук е момента да спомена и лично моя най-голям повод за гордост. Един наш посетител е попаднал на Млада София след като е написал “izvraten sex” в търсачката си.  Екипът на сайта искрено се надява този наш потребител да е останал задоволен… от съдържанието на нашите публикации.

Освен това можем да се похвалим и с читатели от Панама и от Абиджан, Нигерия и т.н. Но все пак се радвам, че сайта достигна най-вече до много студенти, ученици и мислещи млади хора, за които е и предназначен. С времето се надяваме да покриваме все по-широк спектър от проблеми и теми.

И тъй като навършваме 1 месец навръх Коледа, държа да кажа и още нещо. Можете да гледате на Млада София и като на вашия коледен подарък. Тази години ние подарихме трибуна на мислещите хора, от която да кажат своята гледна точка. Пращайте ни вашите идеи за материали (или пък цели материали) и ако са подходящи, те ще бъдат публикувани на сайта, с вашето име под тях.

Но не бързайте с писането – това е наша работа. Днес е коледа и време да се порадвате на семействата си и да пийнете малко повече вино, бира или каквото там си искате.

Весели празници, скъпи приятели!

 

 

 

 

 

Добави коментар