Книжен рай

0

Книжен райТази седмица имаме два много приятни повода за празнуване- Никулден днес и 8ми декември за всички студенти. Събитията в столицата обаче няма да се въртят само около тези две дати.

 

Днес, 06.12.2011, от 11.30 в НДК ще бъде открит Международният панаир на книгата. До неделя включително жители и гости на София ще могат да разгледат щандовете на различните издателства, за да открият там своята книга. А защо не и книги?

 

Панаирът е място не само за страстни любители на книгите. За тези, които по една или друга причина предпочитат други занимания или пък четат основно от електронни носители също е идеалната дестинация за разходка в столицата. За никого няма да е излишно да усети духа на книгата, да подържи почти забравения хартиен носител в ръце, да разгърне страниците и да чуе познатото шумолене на хартията. След това мисля, че няма да можете да върнете книгите обратно на щандовете.

 

На всеки от щандовете на издателствата ще можете да поговорите с техни представители, както и да получите рекламни материали и информация за заглавия, които в момента не са налични на изложението. Със сигурност няма да скучаете- на панаира можете да намерите научна, научнопопулярна, детска, художествена литература- има от всичко по много и то не само на български издателства.

 

Организатор на форума е Асоциация българска книга. Тазгодишното издание е юбилейно- тридесето подред, а почетен гост е Република Франция. Работното време е от 10 до 20 часа, а в неделя панаирът ще бъде отворен до 15 часа. За посетителите на изложението издателствата са подготвили специални промоции и намаления.

 

Намерете време да прекарате поне един час в компанията на хубави книги. Не си заслужава да чакате до следващия декември, за да имате отново възможността да избирате измежду най-доброто на книжния пазар в момента, ако можете да се възползвате от нея още сега.

Добави коментар