Клипчетата, с които се забавляваха милиони

0

Клипчетата, с които се забавляваха милиони

Наскоро колегите ни от най-големия сайт за видео споделяне – vbox7.com – направиха своята кракта равносметка на изминалата година. И макар да се съмнявам, че са успели да привлекат посетители търсещи “izvraten sex” в Гугъл, по примера на Млада София, то определено и техният отчет е много забавен.

От Vbox са направили кратка класация на най-гледаните клипчета за 2011 година. Както може и да се очаква в челото има изключително масирано писъствие на чалга. Даже бих казал потресаващо много масирано, но айде… днес прояваме толерантност към вкусовете на хората, в тон с коледния дух. Но все пак аз искам да ви обърна внимание на 3 забавни клипа, които заедно са били изгледани над 1 000 000 пъти.

Като начало – оставаме на музикална вълна – но ако очаквате да чуете цяла песен, ще останете разочеровани. Ако пък искате да се посмеете – можете да си пуснете това видео.

Могат ли жените да карат? Сложен въпрос , но независимо от всичко си карат и не препоръчвам на никого да се опита да се противопостави на процесите на еманципация… иначе го очаква нещо подобно:

И за финал – един закачка, с нашата аудитория занимаваща се с филология. Ще бъда безкрайно благодарен ако някой представи адекватен превод на разговора в този клип.

Добави коментар