Карате киокошин в “Арена Армеец”- София

0

Карате киокошин в "Арена Армеец"- СофияОсми декември по принцип е ден за празнуване- ако самите вие не сте студенти, все имате по някой и друг приятел- учащ, към чийто празник можете да се присъедините. Ако обаче плановете ви за празника са недомислени и сте останали в София вместо да се разходите до някое прекрасно място в или извън също толкова прекрасната ни родина, аз бих могла да ви предложа едно събитие, с което да разнообразите деня си.

Става дума за международния благотворителен турнир по карате киокошин, който ще се състои на осми декември в тренировъчната зала в “Арена Армеец” в столицата. Началото е в 9 сутринта, краят- в 17 следобяд. Организатор е Синдикалната федерация на служителите в МВР, а събитието е част от кампанията “С обич за децата в памет на бащите герои”. Целта е да бъдат подпомогнати децата на загинали и пострадали по време на изпълнение на служебните си задължения служители на МВР.

Според статистиката межу 2007 и 2011 пострадалите са 449, като 77 от тях са с тежки телесни повреди, а трима са загинали.

В турнира ще вземат участие състезатели от България, Швейцария, Англия, Сърбия и Русия.

Добави коментар