Кандидатстудентски дни в СУ

0

Кандидатстудентски дни в СУЗа пореден път Софийският университет организира за своите бъдещи студенти дни на кандидат студентите. Тази година те ще бъдат на 8 и 9 март и отново ще са във фоайето на аулата.

През двата дни желаещите да научат нещо повече за бакалавърските и магистърските програми на най-старото висше учебно заведение у нас ще могат да се срещнат с преподаватели и студенти от всеки факултет на Университета. Директно към тях те ще могат да отправят въпросите си- да разберат къде и кога се провеждат курсове, какви са изпитите и каква е възможността за бъдеща професионална реализация в избраната специалност.

По време на форума родителите и кандидат-студентите ще получат рекламни материали, които съдържат допълнителна информация за предлагамните специалности, както и най-често задаваните въпроси и съответните им отговори и телефони и адреси за контакти с желания факултет.

Съвсем различно е, когато застанете очи в очи с хора, които са от другата страна- вече студенти или преподаватели там, накъдето вие тепърва сте тръгнали. Ценна е информацията, която дават думите и жестовете на тези хора и тя е много важна за по-нататъшното ви решение. Необходимо е да се имат предвид винаги отзивите от хора, които познават и системата като цяло, и частите й по отделно- така едно грешно решение и неправилно избрана специалност, които ще ви костват 4 години от живота могат да бъдат избегнати.

Моля, гласувайте!
Сподели

Добави коментар