Кои 3 действия са характерни за най-добрите хапчета за отслабване?

0

Всеки търговец ще се опита да ви убеди, че предлага най-добрите хапчета за отслабване, но заради интереса му към печалбата, няма как да му гласувате на сляпо пълно доверие. Истината е, че сред огромния асортимент от диетични хранителни добавки има и ефективни, и напълно безполезни продукти. Как даги различите? По принципа им на действие.

3 прицелни действия на добрия суплемент

Средствата за отслабване, предлагани на пазара обещават различни ефекти. Някои топят мазнините в областта на талията, докато други се борят с целулита по ханша и бедрата. Съществуват също карбо и фет блокери, чиято роля е да възпрепятстват усвояването на въглехидратите и мазнините, приети с храната.

Най-добрите продукти за отслабване и поддържане на теглото обаче са тези, за които са характерни следните три действия. Уточняваме, че ефектите трябва да се проявяват едновременно, за да има категоричен и забележим с просто око резултат. За радост на потребителите съществуват определени видове диетични добавки, осигуряващи едновременно и трите важни ефекта, така че да не се налага да приемате 3 различни продукта.

Действие №1 – потискане на апетита

Първото прицелно въздействие на добрия суплемент е насочено към апетита. Без първо да бъде овладян глада, няма как да се ограничи приема на храните, които ни карат да пълнеем. Все пак именно апетитът ни е причина днес да търсим начин да стопим излишните килограми. В състава на някои от най-добрите хапчета за отслабване влизат специални фито култури (предимно екзотични растения), притежаващи свойството да ни карат да се чувстваме сити.

Без овладяване на желанието да консумираме сладки, тестени и мазни храни, и то в големи количества, продуктът, който приемаме не би могъл да бъде ефективен. Когато избирате дадена добавка, се уверете, че в състава ѝ влизат и фибри от растителни източници. Те създават усещане за ситост, като по този начин ни предпазват от безразборно похапване между отделните хранения.

Действие №2 – ускоряване обмяната на веществата

Метаболитните процеси, протичащи в нашия организъм са отговорни за това дали ще пълнеем от храната, която консумираме или ще я преобразуваме бързо в енергия. Хората с бърз метаболизъм не пълнеят, дори когато похапват сладко, тестени изделия и храни, богати на трансмазнини. Тайната се крие в скоростта, с която храната се обработва и отпадните продукти се извеждат от организма.

Най-добрите хапчета са тези, които въздействат на метаболизма, помагайки на тялото ни да изгори празните калории, вместо да ги преобразува и складира под формата на телесни мазнини. Желателно е продуктът, който ще изберете да съдържа капсаицин (вещество, съдържащо се в лютия пипер), куркума или зърна от зелено кафе.

Действие №3 – възстановяване на хормоналния баланс

Основна причина за напълняването при жените е хормоналният дисбаланс, заради който дамите в периода около менопаузата трупат килограми. Соята и соевите кълнове са богат източник на фитоестрогени. Естрогенът е женски хормон, който с възрастта се синтезира в недостатъчни количества в женския организъм.

Недостигът на определени хормони създава предпоставка за множество ендокринни проблеми, сред които е и забавената обмяна на веществата. Появява се риск от задържане на вода, намаляване на костната плътност, загуба на еластичност на кожата и проблеми с паметта и концентрацията. Изберете добавка, рекламирана като женска формула, за да си осигурите всички ползи от нейното приемане.

Добави коментар