Какви пуловери и панталони ще са на мода през сезон есен-зима

0

Нека най-напред да се спрем на основните тенденции на предстоящия сезон и да споделим някой трикове, които ще ви помогнат да блеснете дори в студените зимни дни.

Основни елементи на модния зимен гардероб

Какво да изберете, когато пазарувате и как да купите това, което наистина ще носите? Обърнете внимание първо на основните елементи от гардероба. Те следва да могат да бъдат перфектно съчетавани помежду си. По този начин, в рамките на основния си гардероб може да се създаде огромно разнообразие от най-различни. Именно това правило стои в основата на изграждането на модния гардероб. След като сте избрали базовите тоалети, може да добавите и няколко по-екстравагантни, които да допълнят общата картина.

А сега нека разгледаме основните тоалети от гардероба, които ще ви бъдат полезни за създаването на стилен зимен стайлинг!

Пуловери и джъмпери

Когато чуете думата зима, вероятно точно те ви идват първо на ум. Наистина, няма нищо по-приятно от това да облечеш в студените дни топъл пуловер или джъмпер!

Тази година модните пуловери са издържани с права кройка, като могат да бъдат със или без яка. Широките пуловери също са на мода, те са удобни и практични. 

Колкото до текстурата, пуловерът може да бъде релефен или гладък. Тези, които са решени с по-обемни плетки все още са доста актуални. Същото важи и за класическите модели.

Панталони и дънки

Когато говорим за дрехи през есента и зимата не можете да минете без чифт топли панталони или дънки. Това са страхотни опции, които са на разположение за всеки един повод. С модерните модели панталони ще успеете да създадете много стилни комбинации. Те не само са красиви, но и много топли, затова не пропускайте да се възползвате от удобството, което предлагат. Дънките са по-небрежен вариант. Те са идеални за разходки и неофициални поводи. Но във всеки моден гардероб, разбира се, е добре да има както дънки, така и панталони.

Добави коментар