Как да препишем на изпит

0

Как да препишем на изпит

Наближи ли сесията сред цялото население ( добре де… може би само сред студентите ) започва трескава подготовка на пищови. Как обаче да направим така, че помощните ни средства да не привлекат вниманието на някой не-чак-толкова-добронамерен преподвател или квестор.

Моя милост си постави за цел да направи едно обществено благо и да даде няколко предложения относно пищовите и преписването. Пък барем се окажат от полза на някого.

Има някои методи, които вече са добре познати, но все пак е редно да ги споменем, просто защото са ефективни. Момичетата са привилигировани при първият от тях, защото ако момче се появи с пола на изпит ( и не е в Шотландия) всички ще го гледат странно. Момичетата обаче могат да носят спокойно всякакви поли и да крият под тях пищовите си. Дори и да се усъмни преподавателят е малко вероятно да ги накара да си вдигнат полата.

Знам, че повечето хора знаят за това, но ще използвам случая да сложа снимка на женски крак.

Как да препишем на изпит

 

Вторият метод, който имам в предвид е доста по-иновативен. Можете спокойно да си направите прозрачни бележки и да ги залепите на очилата си или пък на бутилки минерална вода. Ако идеята за прозрачни бележки ви се вижда странна съм подготвил и видео материал, който обяснява как се прави. Е, вярно там бележката се залепя и на шише от водка, но предвид характеристиките на родните студенти мисля, че и това не би изглеждало подозрително.

Третото предложение е изпробвано лично от мен многократно в училище. Разберете къде ще ви и изпита и заемете стратегическо място до стената, защото тя ще ви е много необходима. Напишете нужната информация с много тънък молив. Ако се изправите ще видите, че написаното се вижда само от определен ъгъл и преподавателите няма да ви засекат.  Това може да стане и върху бюрото, но е по-рисковано.

 

Добави коментар