Как да изберете подходящите и красиви цветни обувки за вашите дрехи

0

  В тази стаия ще ви разкажем как да изберете подходящите и красиви цветни обувки за вашите дрехи. И така, какви цветове на обувките вървят добре с тоалета ви:

1. Разбира се, черният цвят на обувките подхожда на всички тоалети и никой няма да го отрече. Но все пак нашият съвет към всички е да не се закачате за черни обувки.Защо черни обувки с черна рокля? Особено през лятото не се страхувайте да експериментирате с цветни обувки и веднага ще видите резултата!

Черни обувки за всичко

2. Разбира се, черните обувки са подходящи за всички тоалети и е препоръчително да се спрете на тях, особено през лятото! Във всеки случай, ако носите черни обувки през лятото, ще изглеждате готино и тези обувки ще вървят с всичките ви дрехи!

Белите обувки вървят с всякакви дрехи

3. Разбира се белият цвят на обувките също подхожда на всички тоалети! Не знаете какъв цвят обувки да купите, не се колебайте да закупите сиви велурени обувки или сандали и ще видите резултата от трансформацията!

Сиви обувки за всеки тоалет

4. Разбира се, златният и сребърен цвят на обувките е подходящ и за всички тоалети! Но по някаква причина обикновено моите клиенти се страхуват от тези нюанси и казват, че това ще се откроява на фона на всяко облекло, но обувките трябва да се открояват в някои случаи, в зависимост от облеклото и вашия образ като цяло!

Златни обувки с всякакъв тоалет

5. Правилото за избор на обувки работи чудесно, когато краката и обувките са в една и съща цветова схема. Тоест, зелени панталони и зелени обувки, черни чорапогащи и черни обувки, сини панталони и сини обувки.

6. Обувки, които съответстват на цвета на щампата или шарката на вашето облекло или в комплекта има и втори артикул от същия нюанс, изглежда страхотно. Тоест във всеки случай ви е необходима комбинация от цветове или поне един тоналност и вашето изображение ще бъде перфектно!

Розови обувки и розов шал в кръста

7. Е, обувките също изглеждат чудесно с тоалета ви, ако се открояват от целия комплект и няма значение какъв цвят е! Тук са само червени обувки и това е всичко, но костюмът може да бъде изцяло различен цвят. Обувките са звездата на тоалета! Купете си  цветни обувки за вашите дрехи!

Източник: e-broshura.com

Добави коментар