Изложение за образование на магистри в чужбина

0

Masters Study FairЗапочва специално изложение, което ще е от полза за бъдещите магистри в чужбина

Вероятно мечтаете да учите магистратура в университет в чужбина, но не знаете как да кандидатствате, как да получите стипендия и какво да предприемете по отношение на документацията? На тези въпроси можете да получите отговор по време на изложението за образование – Masters Study Fair.

Събитието стартира на 22 ноември 2016 г. в Joy Station, Студентски град. Входът е безплатен за всички, които се регистрират предварително онлайн.

Предстои да се срещнете лично с екипи от университети от Германия, Испания, Дания, Холандия, Великобритания. Над 10 държави участват на International Masters Fair Sofia, а в програмата са предвидени лекции относно начините за субсидиране със стипендии, презентации по теми, свързани с финансирането на образованието, вариантите за получаване на диплома в Европа. Те ще бъдат представени от различни експерти в областта на международното образование.

Магистратурата в чужбина и опитът, с който се сблъсква един студент там, създават благоприятна среда за бъдещото професионално развитие. От тази гледна точка проявата ще бъде полезна и информативна, включително и за тези, които все още се колебаят дали да направят първата крачка.

Като допълнение всеки от вас ще има възможност да получи консултация от HR за своето CV и представителна снимка от професионален фотограф. Предстоят и доста приятни изненади, които ще осигурят забавления в минутите за отдих на изложението – безплатна игра по боулинг, томбола с награда от 500 евро и други.

Добави коментар