Искате ли работа в институциите на ЕС?

1

Ако за вас отговорът на поставеният въпрос е “да”, то може би ще бъдете заинтригувани от семинара, който организират от Студентския клуб на политолога и Атлас консултинг във Софийския Университет.

Акцентът на форума ще бъде върху подготвката на кандидатите за тестовете, които се полагат за започване на работа като еврочиновник.  В тях има доста особености и сложно формулирани неща (нещо напълно типично за ЕС), затова е не е препоръчително човек да кандидатства без предварителна подготовка.

Организаторите обещават, че събитието ще протече по забавен и интересен за участниците начин, с много ролеви игри и практически задачи, а не с дълги и монологични обяснения. Освен това за тези, които се справят добре ще бъдат осигурени и награди.

Срещата ще се проведе на 18ти януари от 15:30 в в конферентната зала на ректората на СУ. За тези, които не знаят  – намира се на втория етаж, в северното крило.

Най-хубавото нещо е, че – за разлика от други семинари – този е напълно безплатен. Не се изискват никакви такси за вход или каквато и да е форма на предварителна регистрация за участие.

 

1 коментар

Добави коментар